EcoPiscicola

Reînviem tradiţia calităţii...
la preţ mic!

EcoPiscicola Giurgiu

Reînviem tradiţia calităţii la preţ mic!

Ferma piscicolă este situată în bazinul unei exploatări a agregatelor minerale, beneficiind astfel de condiţii ideale pentru dezvoltarea armonioasă a peştelui.

Hotărârea de a creşte crap românesc în regim intensiv a venit odată cu descoperirea avantajelor pe care acest mod le aduce. Peştele se dezvoltă armonios în decursul unui an de la greutatea medie de 0.3 kg până la circa 2 kg, existând însă şi exemplare care depăşesc 3 kg. Această creştere rapidă datorată condiţiilor foarte bune, pe de-o parte oferite de factorii favorabili de mediu, pe de altă parte oferite de hrană ecologică cu conţinut ridicat de proteină animală, face că la nivelul scheletului, peştele să nu sufere o dezvoltare la fel de pronunţată ca cel din fermele piscicole tradiţionale, în cazul cărora este nevoie de 3/4 veri pentru a se ajunge la greutăţi de peste 2-3 kilograme.

O altă diferenţă majoră faţă de majoritatea peştelui venit din import este alegerea unei hrane ecologice, special concepută pentru creşterea în regim intensiv, cu conţinut ridicat de proteină animală. Avantajul acestui tip de hrană este că spre deosebire de fermele piscicole unde crapul este crescut cu hrană bazată în mare măsură pe proteină vegetală (soia), unde s-a constatat pierderea gustului specific, peştele din ferma noastră se dezvoltă repede însă fără a-şi pierde gustul sau textura cărnii.

Alegerea modului de creştere în cuşti plutitoare a venit din dorinţa de a putea oferi clienţilor în orice moment cantitatea dorită şi pentru a eficientiza cât mai mult manipularea şi evitarea stresului cauzat populaţiei piscicole.

Nici o masă fără peste!

Crapul din ferma noastră este destinat consumului uman şi popularii de bazine piscicole.

Principiile care definesc EcoPiscicola Giurgiu

Fermă noastră s-a dezvoltat într-un mediu concurenţial acerb, unde preţul cel mai mic nu reflectă întotdeauna calitatea, de aceea am fost nevoiţi să fim altfel decât ceilalţi.
1.
Folosim doar hrană ecologică de la producători certificaţi, care oferă peştelui caracteristici optime.
2.
Monitorizăm atent factorii chimici şi de mediu care ar putea perturba dezvoltarea crapului, şi corelăm hrănirea în funcţie de aceştia.
3.
Suntem foarte transparenţi în ceea ce priveşte modul în care creştem peştele şi ne respectăm întotdeauna angajamentele.
X

Înscrieţi-va în NEWSLETTER!