EcoPiscicola

Reînviem tradiţia calităţii...
la preţ mic!

SERVICII

În afară de producţia de crap românesc va mai stăm la dispoziţie cu următoarele:

Confecţionare viviere

Vivierele sau cuştile plutitoare sunt punctul de plecare în dezvoltarea acestui tip de fermă. Dimensiunile şi formele pot varia, în funcţie de bazinele pe care le aveţi la dispoziţie, însă acestea determina în mod direct proporţional numărul de peşti pe care îl puteţi creşte.

Cuştile se echipează apoi cu plase, care pot fi cu nod sau fără nod (întreţesute) şi trebuiesc croite în funcţie de structura şi dimensiunea părţii flotabile corelată cu adâncimea bazinului.

Pentru a va putea oferi cât mai multe detalii şi a va înainta o oferta va rugăm să folosiţi formularul de contact!

Transport peşte viu

În curând vom dispune de o autospecială dotată cu hidrobioane de ultima generaţie, care ne va permite transportul în siguranţă a crapului pe distanţe lungi. Hidrobioanele sunt rezervoare izoterme - păstrează o temperatura constanţa, şi sunt echipate cu instalaţii de aerare ce oferă aportul necesar de oxigen pentru a acoperi consumul şi a păstra valorile în intervalele de toleranţă acceptate. Este bine cunoscut faptul că modificarea bruscă a factorilor principali de mediu - temperatura, oxigen - pot genera de la stres până la decesul indivizilor. Astfel, prin acest serviciu oferim o experienţă plăcută în ceea ce priveşte calitatea peştelui. Va vom anunţă când acest serviciu va fi disponibil în secţiunea de noutăţi a site-ului nostru!

Consultanţă de specialitate

În măsură în care timpul ne permite va putem răspunde punctual la întrebări scurte trimise prin formularul de contact.

Există şi posibilitatea să va asistăm pe toată perioada iniţierii unei ferme piscicole în regim intensiv, dar şi în timpul exploatării, oferindu-va toată expertiză noastră în domeniu, însă acest demers se realizează prin semnarea unui contract de consultanţă.

Şi pentru acest lucru va încurajăm să folosiţi secţiunea de contact a site-ului nostru, iar noi vom încerca să va furnizăm condiţiile noastre de colaborare în cel mai scurt timp!
X

Înscrieţi-va în NEWSLETTER!