EcoPiscicola

Reînviem tradiţia calităţii...
la preţ mic!

EcoPiscicola Giurgiu

În această secţiune a site-ului vor apărea periodic informaţii importante despre companie, cum ar fi: servicii noi pe care vi le oferim, situaţia stocurilor, situaţia greutăţii medii a populaţiei piscicole dar şi părerea echipei noastre referitoare la anumite echipamente sau utilaje care s-au dovedit de un real ajutor în domeniul nostru.


15 Septembrie 2017 - ÎNCEPEM VÂNZĂRILE!

După ultimile măsurători efectuate la sfârşitul lunii August ne am depasit greutatea medie de 2 kg/ individ, mult mai devreme decat anul trecut. Astfel am luat decizia să punem în vânzare stocul evaluat la o cantitate totală de peste 30 tone. Întreagă cantitate este reprezentată de crap românesc , in acest an in doar 2 variante: Frăsinet - corp acoperit în întregime de solzi si Crap Rotund - are un raport aproape egal intre lungimea si latimea corpului.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe detalii!1 August 2017 - Am depăşit media de 1.5 kg

La începutul acestei luni am efectuat o nouă măsurătoare estimativă a crapului. Am avut plăcută surpriză să descoperim că peştele a depăşit deja greutatea medie de 1.5 kg. Ne apropiem cu paşi repezi de scoaterea acestuia la vânzare. Va ţinem la curent prin anunţurile viitoare, cu privire la cantitatea totală care se află în stoc în acest an, şi dată la care vom începe vânzările.

Echipa EcoPiscicola Giurgiu

X

Înscrieţi-va în NEWSLETTER!